Lasă un comentariu

Masaj cu pietre vulcanice

Masaj cu pietre vulcanice

          Masajul cu Pietre Vulcanice mai poartă denumirea de Terapie Geotermală.

Este un mixt între masajul manual şi cel al pietrelor calde. Este indicat în înlăturarea stărilor de anxietate, durerilor de spate şi durerilor musculare. Atunci când pietrele calde sunt aplicate pe anumite puncte ale corpului, înlătură energia negativă, iar energia pozitivă este îndreptată către zonele epuizate ale corpului.

Aceste roci vulcanice înmagazinează o cantitate mai mare de energie benefică, ce o transmit în timpul masajului întregului corp, până la nivel de celulă, prin cele 7 zone chakra şi meridiane energetice şi astfel sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp pe parcursul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul, şi se reface echilibrul şi armonia întregului corp.

Masajul cu roci vulcanice se efectuează centripet, de la periferie către centru, asemenea masajului suedez clasic, după o prealabilă încălzire a zonei afectate prin pietre calde, folosind o piatră netedă, adaptată zonei unde se face masajul. Pentru spate şi membre se folosesc pietre rotunde, în timp ce pentru gât şi coloana cervicală se folosesc pietre mai fine.

Masajul cu pietre calde sau Terapia cu roci vulcanice calde se bazează pe faptul că pe corpul uman există anumite canale energetice numite meridiane şi a unor centri energetici numiţi chakra, cele 7 chakra principale găsindu-se pe linia mediană a corpului, de-a lungul coloanei vertebrale şi sunt conectate cu anumite organe şi funcţii ale corpului.

După şedinţa de masaj cu pietre vulcanice este necesar să se bea mai multă apă pentru a se reface cantitatea de lichide şi săruri pierdută prin transpiraţie. Pietrele din vulcani sunt deţinătoare preţioase de culori şi de căldură. După ce sunt încălzite şi aplicate pe punctele chakrale ale corpului, ele transmit vibraţii şi eliberează energii, creând o stare de bine.

 

Lasă un comentariu