Lasă un comentariu

Tratamente faciale

         312ab5c8fd1c3fac45aea1094be9fcfa_1_large

         Faţa este prima care este supusă capriciilor vremii, de la soare puternic la vânt şi praf. Profesioniştii salonului de la DAO Diversity te vor ajuta cu tratamentul potrivit tenului tău pentru a-l curăţa şi a-l proteja într-un mod potrivit.

           Un tratament facial nu îţi va ajuta numai pielea, dar îţi poate ajuta şi psihicul. Dacă te simţi bine în pielea ta, acea încredere va ieşi la suprafaţă printr-o piele luminoasa!  

          Un masaj facial al tenului cu o cremă potrivită va fi oricand binevenit, de aceea pentru a menţine faţa mai sănătoasă, oferim tratamente care includ masaje faciale pentru a reda tenului tău prospeţimea şi vigoarea.

          Numai la DAO Diversity poţi avea parte de o şedinta de tratament facial ce are o serie de efecte benefice, care vor tonifia tenul, dându-i un aspect suplu şi sănătos. Masajul facial se numără printre cele mai simple (dar şi cele mai eficiente) metode de prelungire a tinereţii tenului. Prin mişcările sale sistematice, masajul facial menţine elasticitatea pielii şi a muşchilor feţei, prevenind apariţia ridurilor şi ajutând la atenuarea celor deja formate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: